Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021

Gösterim: 665

2237/B Proje Eğitimi

3-4-5 Kasım 2021 tarihleri arasında, İstanbul Medipol Üniversitesi’nde TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanan 2237/B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında 3 (üç) günlük “Sosyal ve Beşerî Bilimler Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlığı: Teorik ve Uygulamalı Bir Eğitim” etkinliği düzenlenecektir.

 Katılımcılarda Aranan Koşullar:

  • Katılımcıların en az doktora/sanatta yeterlik, tıpta uzmanlık derecesine sahip olması
  • Etkinliğe Sosyal ve Beşerî Bilimler alanında bir proje önerisiyle katılıyor olması
  • TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından desteklenen ulusal ve uluslararası projelerden (ikili ve çok taraflı uluslararası projeler, COST vb.) en az birinin yürütücülüğünü/alt yürütücülüğünü yapmamış olması (Daha önce TÜBİTAK’a proje sunmuş katılımcı olması tercih edilir)
  • Daha önce bu program tarafından desteklenen bir eğitime katılmamış olması
  • Katılımcıların TÜBİTAK ARBİS veri tabanına kayıtlı olması
  • Akademik ceza almamış olması
  • OHAL kapsamında yürürlüğe konulan Kanun Hükmünde Kararnameler ile doğrudan veya anılan Kanun Hükmünde Kararnamelerde öngörülen usuller çerçevesinde meslekten, kamu görevinden veya ilgili kurumların teşkilatından çıkarılmamış olması

 

Genel Bilgiler:

Tarih: 3-4-5 Kasım 2021

Son Başvuru Tarihi: 27 Ekim 2021

Etkinlik Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Hatice Deniz GENÇ

Eğitim ücreti: Eğitim ücretsizdir.

 Eğitim çevrimiçi olarak “Microsoft Teams” üzerinden gerçekleştirilecektir. Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Başvuru için ilişikteki başvuru formunun doldurularak son başvuru tarihine kadar 2237b@medipol.edu.tr adresine e-mail ile gönderilmesi gerekmektedir.