Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2024

Gösterim: 115

Teknolojide Lider Proje Başvurusu Başladı

Teknolojide Kadın Derneği, kurumsal üyeleri ile el ele vererek gerçekleştirdiği ilk proje olan 5 Şubat 2024 haftası başlayacak "Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Teknolojide Lider Yüz Kadın" projesi kapsamında STEM bölümlerinde okuyan 4. sınıf üniversite öğrencileri, yüksek lisans, doktora öğrencileri ve mezunlarına Veri Analitiği, Python ile Veri Bilimi, Python ile Yapay Zeka, Robotik Süreç Otomasyonu, Süreç Analisti ve Siber Güvenlik gibi konularda teknik eğitimler sunacak.

 

Eğitim boyunca öğrencilerimizi teknik eğitimlerle teknolojide uzmanlaştırmanın yanı sıra soft skill eğitimleri ile iş dünyasında karşılaşabilecekleri zorlukların üstesinden gelebilecek hale getiriyoruz. 56 destekçi kurumun üst düzey yöneticilerinin sağlayacağı mentorluk ile mezunlarımızı sektörün aranan yüzleri haline getiriyoruz. Eğitim programı sonunda öğrencilerimiz akıllı dijital sertifikalarını alarak kendilerini destekleyen kurumlarla iş görüşmesi gerçekleştirme fırsatı elde edecekler.

 

Siz de teknolojide uzmanlaşmak ve Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde çalışma fırsatı yakalamak için 28 Ocak 2024 tarihine kadar iletişim bilgilerinizi içeren özgeçmişiniz ile birlikte başvurularınızı tamamlayın! Detaylı bilgi için; Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Teknolojide Yüz Lider Kadın Wtech Platform