Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021

Maliye Topluluğumuz Tarafından "Verginin Önemi ve Temel Unsurları" Toplantısı Düzenlendi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı'nın  katkılarıyla Maliye Topluluğumuzca düzenlenen toplantıya  Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz, Müdür Yardımcısı Selda Daloğlu, Gelir Uzmanı Sevcan Öndez, Gelir Uzmanı Ahmet Sevim ve Gelir Uzman Yrd. Tugay Demir katıldı.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, mükelleflerde ve toplumda verginin önemi ve temel unsurları konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen programda yapılan detaylı sunumların ardından öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. Program Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel'in tüm katılımcılar adına Mehmet Cengiz'e teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi. Programa olan katkılarından dolayı Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz'e ve tüm katılımcılara teşşür ederiz.