Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022

Fakültemizin Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizin 2021-2022 Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in katılımıyla gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar’ın ve öğretim elemanlarımızın yer aldığı toplantının ilk bölümünde Fakültemizin genel faaliyetleri ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemine ait çalışmaları görüşüldü. Ayrıca inşaatı devam eden ve dönem sonunda açılışı gerçekleşecek olan Çok Amaçlı Spor Kompleksi ve Spor Bilimleri Fakülte binamız ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Akademik Kurul sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurettin Konar Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümlerinin öğrencileri ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.