Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2022

Bölümümüz, Üniversitemizde Düzenlenen Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi Eğitimine Katılım Sağladı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde üniversitemize kazandırılan Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi Yazılımı (BKYS) kullanım eğitimleri 3 Ekim 2022 tarihinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda üniversitemizin tüm birim kalite komisyonu üyelerine yönelik gerçekleştirilmiştir.

Aynı gün saat 13.00'da Yeni Senato Salonunda Prof. Dr. Hüseyin Şimşek akademik birim BKYS yöneticileri Dekan ve Müdür Yardımcılarına, Öğrenci Yaşam Merkezi Toplantı Salonunda ise Ekrem Öztürk idari birim BKYS yöneticileri şube müdürleri ve koordinatör yardımcılarına eğitim sunumlarını gerçekleştirilmiştir. 4 Ekim 2022 tarihinde saat 10.00'da Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda ise Prof. Dr. Hüseyin Şimşek tarafından üniversitemizin tüm bölüm/program başkanlarına BKYS kullanımı hakkında bilgiler verilmiştir.

İlgili toplantılara Bölümümüz akademik yönetiminde yer alan akademik personel katılım sağlamıştır.