Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019

Yemtar Makina Sanayi ve Tic. A.Ş. Firma Ziyareti

KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği) Balıkesir İl Temsilciliği Sanayi-Akademisyen Eşleştirme Toplantısı kapsamında, Üniversitemiz ile Yemtar Makina Sanayi ve Tic. A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirildi. Toplantıya üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız ve KÜSİ Balıkesir İl Temsilcisi Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Dr. Öğr. Üyesi Onursal ÇETİN, Dr. Öğr. Üyesi Adem DALCALI ve Öğr. Gör. Dr. M. Cem Aldağ katılırken Yemtar Makina Sanayi ve Tic. A.Ş.’yı temsilen ise  Ar-Ge Merkezi Müdürü Levent ORUÇ, Ar-Ge Merkezi Şefi Can TUNCER ve Ar-Ge Danışmanı Prof. Dr. Ali ORAL yer aldı.

Yemtar Makina Sanayi ve Tic. A.Ş. Ar-Ge Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Üniversite – Sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilmesi muhtemel proje konuları değerlendirilmiştir.