Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024

A.B. Gıda'ya Ziyaret

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, akademisyenlerimizle birlikte A.B. Gıda'yı ziyaret ettik. Ziyarette, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Harun Özbay, Bandırma OSB Teknik MYO Müdürümüz Doç. Dr. Adem Dalcalı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. İlyas Özer ve BANÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Genel Müdürümüz Dr. M. Cem Aldağ'da yer aldı.

A.B. Gıda CEO'su Abdullah Unakitan ve Fabrika Müdürü Tufan Kurt tarafından karşılanan heyetimiz, fabrikada incelemelerde bulundu. Üniversite ile sanayi arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve teknoloji transferi konularında fikir alışverişinde bulunma amacı gerçekleştirlen ziyarette, akademik bilginin sanayiye aktarılmasını ve böylece yerel ekonominin gelişimine katkı sağlanması misyonunu da içeriyor. A.B. Gıda ile yapılan toplantılarda, gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve iş birlikleri üzerine detaylı görüşmeler yapıldı.