Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024

Avrupa Birliği ve Dış Kaynaklı Kamu Projeleri Başvurusu Tecrübe Paylaşımı Etkinliği Düzenlendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Cem ALDAĞ ve Bilimsel Projeler Koordinatörümüz Doç. Dr. Miraç KAMIŞLIOĞLU'nun ev sahipliğinde, Dr. Öğr. Üyesi Sabri ALKAN ve Doç. Dr. Uğur KARADURMUŞ tarafından "Avrupa Birliği ve Dış Kaynaklı Kamu Projeleri Başvurusu Tecrübe Paylaşımı" konulu bir bilgilendirme eğitimi düzenlendi. 18 Ocak Perşembe günü Öğrenci Yaşam Merkezi Mor Salonda gerçekleştirilen etkinliğe, akademisyenler ve yüksek lisans, doktora öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Eğitimde, Avrupa Birliği Projeleri ve Dış Kaynaklı projelerde önem arz eden hususlar, projelerin çağrılarının takip edilmesi aşamalarından partner bulma süreçlerine kadar geniş bir yelpazede ele alındı. Başarılı projelerin taşıdığı özelliklere değinilen sunumlarda, katılımcılara uygulamalı bilgiler de aktarıldı. Eğitimin soru cevap bölümü ise oldukça yoğun geçti. Akademisyenler ve öğrenciler, AB ve dış kaynaklı projelerle ilgili merak ettikleri tüm soruları uzmanlara sorma imkanı buldu.

Yoğun katılımla gerçekleşen eğitim, akademisyenler ve öğrenciler için oldukça faydalı ve bilgilendirici geçti.