Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024

Gösterim: 171

Balıkesir Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Yönetiminden Ziyaret

Balıkesir Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknoloji Transfer Ofisimize ziyarette bulundular.

 

Balıkesir'in yenilikçi ve dinamik girişimci ruhunu temsil eden Balıkesir Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kıymetli bir ziyaret gerçekleştirerek Teknoloji Transfer Ofisimizin (TTO) misafiri oldular. Değerli heyet, Farabi Toplantı Salonu'nda Dr. M. Cem ALDAĞ TTO A.Ş. Genel Müdürü ve TTO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Adem DALCALI ile Doç. Dr. Harun ÖZBAY ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, inovasyon, teknoloji transferi ve girişimcilik ekosistemi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Balıkesir'de girişimciliğin ve yenilikçiliğin desteklenmesi adına ortak çalışmalar yürütme yolları üzerinde duruldu.

Ziyaretin sonunda, gelecekte gerçekleştirilecek ortak projeler ve etkinlikler üzerine mutabık kalındı. Balıkesir Genç Girişimciler İl İcra Kurulu ve Teknoloji Transfer Ofisimiz arasındaki bu değerli iş birliğinin, bölge ekonomisine ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlaması beklenmektedir.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 


Fotoğraflar