Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2021

Gösterim: 666

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi AUS'a Ödül

Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) alanında faaliyet gösteren kişi, kurum ve kuruluşları desteklemek amacıyla, bu sene 4.sü düzenlenen “AUS Türkiye Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri”, 17 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen ICSG 2021 Kongresi’nde sahiplerini buldu. 

Üniversitemiz Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-BAUSMER) "Sektöre Katkı Ödülü"nün sahibi oldu. Ödül BANÜ BAUSMER Müdürü ve BANÜ TTO Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tektaş'a takdim edildi.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Caner Pense “IMO’nun e-Seyir ve AB’nin e-Denizcilik konseptlerinin araştırılması ve Türkiye’de Denizcilikte AUS’u uygulamak için stratejilerinin belirlenmesi” adlı çalışmasıyla "Akademi Ödülü"nün sahibi oldu.

Törende ödül sahiplerine ödülleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Haberleşme Genel Müdürü Gökhan Evren, Haberleşme Genel Müdür Yardımcısı ve AUS Türkiye Başkanı Esma Dilek, AUS Daire Başkanı Selami Yazıcı ve diğer üst düzey protokol tarafından takdim edildi.


Fotoğraflar