Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024

Gösterim: 92

Bandırma Ticaret Odası'ndan Ziyaret

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Sayın Adem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Erol Rüzgar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi TEknoloji Transfer Ofisi A.Ş.'nin merkezini ziyaret etti. Ziyaret, şirketin sektördeki yenilikçi adımları ve bölgesel ekonomiye sağladığı katkılarla ilgili stratejik diyalogları derinleştirmek amacıyla gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Mehmet Tektaş ve Genel Müdürümüz Dr. M. Cem Aldağ tarafından ağırlanan  Yılmaz ve Rüzgar'a, BANÜ TTO A.Ş.'nin son projeleri, AR-GE faaliyetleri ve bölgesel kalkınmaya sağladığı katkılar hakkında ayrıntılı bilgiler sunuldu. Aynı zamanda, Bandırma ve çevresinin karşı karşıya olduğu ekonomik zorluklar ve bu zorlukların üstesinden gelmek için önerilen ortak çözüm yolları tartışıldı.

Karşılıklı anlayış ve işbirliği ruhu içinde geçen ziyaret, gelecekteki ortak girişimler ve projeler üzerine yapılan yapıcı görüşmelerle son buldu. BANÜ TTO A.Ş., Bandırma Ticaret Odası ile olan ilişkilerini güçlendirerek, hem bölgesel hem de ulusal düzeyde ekonomiye olan katkılarını artırmayı hedefliyor.


Fotoğraflar