Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021

Gösterim: 760

Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademisyenlerine yönelik seminer verdi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. tarafından 20 Ocak 2021 Çarşamba akşamı düzenlenen etkinlikte, "Akademik Düzeyde Araştırmalar için Proje Döngüsü Yönetimi " konulu video seminer verdi. 
 
İnternet üzerinden Cisco Webex ile yürütülen ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Genel Müdürü Dr. Mustafa Cem Aldağ’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya katılan 30 civarında akademisyen ile TÜBİTAK programlarına odaklı bir toplantı gerçekleştirildi. 
 
Prof. Dr. Mustafa Böyükata, TÜBİTAK destek programlarına yönelik hazırlanacak projelerde faydalı olacak bilgiler paylaştı. Bilimsel araştırma projeleri için proje döngüsü yönetiminde, proje hazırlık, uygulama ve sonuçlandırma süreçlerini ele aldı. Durum analizi, proje yazım teknikleri, stratejik plan ve kalite unsurlarını tartıştı. Ekibin önemine değindi. Yönetim stratejileri bakımından, iş-zaman çizelgelerinin, görev tanımlarının ve yetkinliklerin özenli biçimde proje teklifi formlarına yansıtılması gerektiğini belirtti. 
 
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilliği ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, davetlerini kırmayarak daha öncede Bandırma’da eğitim etkinliğine katkı verdiğini belirterek, bu seminer ile verdiği değerli katkılar sebebiyle Prof. Dr. Mustafa Böyükata’ya teşekkür etti.

Fotoğraflar