Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024

TEYDEB Bilgi Günü Etkinliği Başarıyla Tamamlandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin ev sahipliğinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Balıkesir İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen TEYDEB Bilgi Günü, bölge Ar-Ge merkezleri ve firmalarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 7 Aralık 2023 tarihinde, üniversitenin Toplantı Salonu'nda (Öğrenci Yaşam Merkezi) düzenlenen etkinlik, alanında uzman konuşmacıların katılımıyla büyük bir ilgi gördü.

Etkinlikte, Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ "TEYDEB Projeleri Değerlendirme Bakış Açısı" başlıklı bir sunum yaparken, Doç. Dr. Adem DALCALI ise "1505 TEYDEB Projeleri" konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Her iki sunum da katılımcılara, TEYDEB projelerinin değerlendirilmesi ve başarılı bir şekilde yürütülmesi konusunda kapsamlı bilgiler sundu.

Etkinlik, Ar-Ge ve yenilikçilik konusunda bilgi alışverişi yapmak, yeni projeler için fikirler üretmek ve bölgesel iş birliklerini güçlendirmek isteyen bölge firmaları ve Ar-Ge merkezleri için önemli bir fırsat oldu. Katılımcılar, TEYDEB projelerine ilişkin değerli içgörüler elde etme ve sektörlerindeki yenilikleri keşfetme şansını buldular.

Bu başarılı bilgi günü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin ve iş birliği içinde olduğu kurumların bölge ekonomisine ve teknolojik gelişime olan katkılarını bir kez daha gözler önüne serdi. Katılımcılar, etkinlikten memnuniyetlerini dile getirirken, gelecek etkinlikler için de benzer ilgi ve heyecanlarını ifade ettiler.