Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019

Yemmak Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Firma ve Fabrika Ziyareti

KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği) Balıkesir İl Temsilciliği Sanayi-Akademisyen Eşleştirme Toplantısı kapsamında, Üniversitemiz ile Yemmak Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirildi. Toplantıya üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcımız ve KÜSİ Balıkesir İl Temsilcisi Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Doç.Dr.Metehan YILGÖR, Dr. Öğr. Üyesi Onursal ÇETİN, Dr. Öğr. Üyesi Adem DALCALI ve Öğr. Gör. Dr. M. Cem ALDAĞ katılırken Yemmak Makina Sanayi ve Tic. A.Ş.’yı temsilen ise  Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yazıcı, Ar-Ge Merkezi Müdürü Birol YUVALIOĞLU ve Ar-Ge Merkezi Hüseyin ERKEK yer aldı.

Yemmak Makina Sanayi ve Tic. A.Ş. Ar-Ge Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Üniversite – Sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilmesi muhtemel proje konuları değerlendirilmiştir.