Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024

Avrupa Birliği Projelerine Giriş ve Tecrübe PaylaşımıWebinarı Düzenlendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bilimsel Projeler Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisliği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Avrupa Birliği Projelerine Giriş ve Tecrübe Paylaşımı" webinarı, akademisyenlere, yüksek lisans/doktora öğrencilerine ve araştırmacılara önemli bilgiler sundu.

Ege Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Serdal TEMEL tarafından sunulan webinarda, Avrupa Birliği (AB) projelerine giriş ve deneyimler paylaşıldı. Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. M. Cem ALDAĞ ve Bilimsel Projeler Koordinatörü Doç. Dr. Miraç KAMIŞLIOĞLU'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen online etkinlikte, Avrupa Birliği proje başvurularında önemli olan hususlar, proje çağrılarının takip edilmesi ve partner bulma süreçleri gibi konular ele alındı.

Başarılı AB projelerinin özelliklerine değinilen sunumların ardından, akademisyenler ve öğrenciler soru-cevap bölümünde Doç. Dr. Serdal TEMEL'e merak ettiklerini sordular.

Webinar, AB projelerine katılımın artırılması ve bu alandaki tecrübelerin paylaşılması açısından önemli bir katkı sağladı.

Webinarın Konusu:

• Avrupa Birliği Projelerine Giriş