Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024

SANTEK Heyeti, Üniversite-Sanayi İş Birliğini Güçlendirmek için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK),  Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğü, İŞKUR Balıkesir İl Müdürlüğü, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (BANÜ-TTO) temsilcilerinden oluşan heyet Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir'i ziyaret etti..

Toplantıda, üniversite ve sanayi arasında sürdürülebilir ve etkin bir iş birliği kurulmasının önemine vurgu yapılarak Kurulun çalışmaları hakkında bilgi verildi.. Ar-Ge ve inovasyon desteklerinin nasıl daha verimli kullanılabileceği, paydaşlar ve kamu kurumlarına nasıl aktarılacağı konularında fikir alışverişinde bulunuldu.. Ayrıca, ulusal, bölgesel ve il bazında hazırlanacak çalışma planları ve bu planlar çerçevesinde yürütülecek faaliyetlerin takibi konusunda da görüşler paylaşıldı.